avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna ziua,

Am o mica nelamurire, daca vreau sa-mi iau un credit prima casa, si sotul meu este raportat la birou de credit cu datorii la anumita banca, ma afecteaza is pe mine? Chiar daca el a avut "problema" inaintea casatoriei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters404381 , utilizator 11:58, 10 Ianuarie 2017
Solicitati creditul PRIMA CASA doar pe numele dumneavoastra . Incercati la ALPHA BANK , anul trecut un coleg aflat in situatia dumneavoastra acolo a reusit . Si odata aprobat aveti grija sa cereti vanzatorului toate actele si avizele legate de locuinta inainte de a semna contractul de vanzare cumparare .
Multumesc,
Alpha Bank nu mai este in programul prima casa!
Astept acum sa vedem daca s-au schimbat regulile jocului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar BOGCOS BOGCOS am luat un credit ipotecar sa-mi cumpar un apartament. La realizarea contractului as vrea sa o trec si pe prietena mea la proprietari, insa banca nu ma lasa ca ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara AncaLarisa AncaLarisa Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie si nu stiu ce sa fac.Povestea incepe asa : acum o luna cautam casa care poate fi cumparata prin credit de la banca.Am sunat ... (vezi toată discuția)