avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru jurnal incasari si plati PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru jurnal incasari si plati PFA

Buna ziua! Am o nelamurire in vederea completari RJIP la un PFA. Am citit pe net ca sumele se totalizeaza lunar. La inceperea unei noi luni se trece la o pagina noua chiar daca mi-a mai ramas spatiu pe pagina lunii anterioare?

Alte discuții în legătură

Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati antispam antispam Buna ziua, Deoarece urmeaza sa radiez PFA-ul pe care il am, trebuie sa completez RJ de incasari si plati. Imi puteti va rog spune, referitor la completarea ... (vezi toată discuția)
Pfa nelamuriri inregistrari fiscale Tessy Tessy Buna ziua, Am un PFA in sistem real, neplatitor de TVA cu CAEN 4778. Sediul e in apartamentul meu care are o camera, iar punctul de lucru e in alt oras. Am ... (vezi toată discuția)