avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creante

este posibil ca dobanzile unui card de credit neplatit sa intreaca suma pentru care a fost emis cardul?
Cel mai recent răspuns: dtruiacob , utilizator 12:53, 7 Martie 2017
Da, este posibil. Pot exista insa alte aspecte in baza carora poate fi contestata plata sumei respective.
mentionez ca este vorba de un card de credit cu suma de 2500 lei preluat deja de o firma de recuperare creante,de la acestia tot creste datoria,din 2011 de cand au preluat au ajuns la 8900 lei.....
Da, este posibil.
despre ce aspecte este vorba si cum poate fi contestata suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)
Contract brd cesionat catre kredyt incasso manolamirey manolamirey Buna ziua, Numele meu este Manolache M. si ma confrunt cu urmatoarea problema: - in 2011, avand 2 co-debitori am contractat de la BRD un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire si transfer de creante catre o firma recuperatoare gabrielafanache gabrielafanache Am avut o descoperire pe card la Uni Credit Tiriac in 2003(conf contract) pt care am platit acea dobanda lunara, pana la un moment dat.M-am trezit in 2009 cu ... (vezi toată discuția)