avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri Adsense pe persoana fizica?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri Adsense pe persoana fizica?

Buna ziua. Am tot citit peste tot ca este nevoie sa infiintez un PFA sau alta forma juridica pentru a declara veniturile din publicitate Adsense?

Este obligatoriu un PFA/SRL? Sau pot declara veniturile si pe persoana fizica folosind declaratia 201?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: jaycriss , utilizator 09:03, 6 Februarie 2017
eu as fi si eu interesat de un raspuns la intrebarea de mai sus daca se poate va rugam.

Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri google adsense persoana fizica neautorizata jaycriss jaycriss Buna ziua, Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru venituri din strainatate BBalint BBalint Am si eu o intrebare referitor la Adsense. Am un PFA pentru siteurile mele, si am si Adsense la care nu m-am inscris ca si PFA ci ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa siteuri de lifestyle pe care rulez google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Ma ocup cu siteuri de lifestyle, pe care rulez Google Adsense. Pana anul acesta castigurile din Adsense am declarat prin Declaratia 201, dar mi-a ... (vezi toată discuția)