avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Catre administratorii site-ului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Catre administratorii site-ului.

Pledez pentru mentinerea sectiunii si fac o propunere: infiintarea unei sectiuni unde sa mutati Dv., administratori si moderatori, subiectele inflamate, sectiune care sa se cheme "Sectiunea de dat cu capul". Un fel de coltul cu coji de nuci, de pe vremuri, din scoli. Sau chiar "Coltul cu coji de nuci" :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 12:42, 8 Septembrie 2009
ptr proprietaru
In raport de situatia delicata si nesigura a acestei sectiuni pe forum ,este mai mult decat de neinteles pozitia dvs din ultimul mesaj,in situatia in care administratorii si majoritatea userilor ,solicita toleranta,bun simt ,comportament verbal decent,dvs persistati cu aceleasi acuze -
unde unii ii fura pe ceilalti ,si cu ajutorul celor desemnati de stat sa ne ajute Asa ca nu este o mare pierdere...
-
Finalul este edificator si dovedeste fara rezerve interesul si contributia dvs pentru respectarea regulamentului si eventuala mentinere a sectiunii.
Este regretabil ca nici in acest moment,nu realizati ,ca multi alti userti care s-au remarcat prin mesaje la obiect,cu suport legal si decent prezentat ,au inteles sa se retraga decat sa sa suporte jignirile dvs si sa va suporte comportamentul verbal indecent
Inca o data ,este regretabil ca nu doriti sa luati act de avertismentele repetate ce v-au fost adresate.
tonyyyy a scris:

Catre elga 50, care intreaba :"Ce sa iasa?" Este greu de explicat cui nu pricepe din prima. M-am gandit ca poate iese ceva mai mult decat din "Panoul in care dai cu capul" utilizatorului elga. Nu capul, ci propunerea utilizatorului. Priceput? Va stau cu placere la dispozitie si pentru alte asemenea intrebari. Tony.

Vad ca va e relativ usor sa explicati, fie si uneia batuta-n cap....:)
Felicitari elga pentru promptitudine
Ca sa fiu sincer si lipsit de modestie :"> pana la capat, este exact genul de reactie pe care trebuia sa o genereze acea idee cu desfiintarea sectiunii.

Adica, degeaba avem multi moderatori si admini, daca intr-o anumita zona de discutii din acest website sau din alte parti ale societatii noastre, nu exista atitudine generala indreptata impotriva celor care nu stiu sa respecte buna cuviinta si un minim cod de comportare in public.

Daca vrem sa ne fie bine, trebuie sa facem ceva, nu sa asteptam sa faca altii. E imposibil pentru cineva sa modereze toate discutiile din forum. Si e la fel de imposibil sa inteleaga cineva o discutie de la cap la coada. Nu va lasati prinsi in plasa unei discutii pe langa subiect. Nu raspundeti la provocari. Raportati mesajele nepotrivite si continuati sa va simtiti bine in forum.

@proprietaru: prin mesajul dvs. de aici demonstrati exact ce v-am spus intr-o discutie pe care am avut-o acum ceva vreme. Aveti o abordare paternalista, cu argumente care nu tin decat de faptul ca dvs. stiti mai bine. Rolul acestui site nu e sa prezinte legislatia. Aveti baze de date legislative care fac asta.

La inceput, am fost un site care prezenta noutatile din legile care aparusera. Apoi, continuand sa facem asta, ne-am dat seama ca rolul mult mai important pe care il putem avea este sa punem in contact oamenii din intreaga tara. Sa vada si unii si ceilalti ca problemele pe care le au nu sunt unice. Sa imparta intre ei rezolvari si nu conflicte. Sa-si impartaseasca intre ei din experienta pe care au dobandit-o de-a lungul timpului.

Poate bat campii, dar chiar e important sa ne gandim fiecare cum putem sa facem lucrurile din jur sa arate mai bine. Si am putea incepe prin atitudine. Cam la asta ma gandeam eu cand am zis ca ar fi o varianta sa desfiintam sectiunea. Bineinteles ca n-o sa o desfiintam. :acute:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde putem face o petitie impotriva unui moderator respectiv latka... Nivea Nivea Unde putem face o petitie unde sa semneze utilizatorii impotriva unui moderator respectiv LATKA care ne sterge raspunsurile si modereaza dupa cum ii ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)