avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu

Ce ar trebui sa fac,unde să merg și cu ce documente ,pentru a putea recupera banii plătiți pe timbrul de mediu?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:29, 11 Ianuarie 2017
Si pe mine ma intereseaza acest lucru :D
Timbrul de mediu nu se poate recupera, deocamdata, prin simpla cerere ci numai prin actiune in instanta, deci cu durata mare de solutionare.
Eu as zice sa mai asteptati, pare posibil sa se stabileasca si pentru taxa asta o metodologie de restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu marcelpatrascioiu marcelpatrascioiu Cum se poate recupera taxa de mediu platita dupa 15 03 2013? cheltuielile de judecata inclusiv onorariul se pot recupera? (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu platit in 2016 Andrei Lungu Andrei Lungu Buna ziua, In septembrie 2016 am inmatriculat o masina si am platit timbrul de mediu. Acum ca aceasta taxa a fost eliminata, pot recupera banii platiti ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)