avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Până la ce vârstă sunt asigurați studenții ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Până la ce vârstă sunt asigurați studenții cetățeni români ce urmează o facultate în UE (UK)?

Până la ce vârstă sunt asigurați pentru servicii medicale studenții cetățeni români ce urmează o facultate în UE (UK) și în ce constă aceasta acoperire medicala?
Vă mulțumesc
Gabriel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 10 Ianuarie 2017
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pentru cetatenie britanica LauraConstanta LauraConstanta Buna ziua, am o problema care cred ca tine de drept international civil cred si nu stiu cum sa o descurc. Situatia e pe scurt aceasta: cetatean roman ... (vezi toată discuția)