avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Diferenta de a fi aparat intrun proces,de un avocat ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Diferenta de a fi aparat intrun proces,de un avocat sau mai multi?

Buna ziua,

Va cer o parere celor care s-au mai lovit de asa ceva.Pe scurt am cumparat un produs(barca) dar datorita multiplelor defectiuni care tot apareau,mi-am cerut bani,refuzandu-le schimbul/reparatatia.Problema este ca ma lupt cu o firma mare de distributie plus o firma mare de productie barci,acestia avand totdeauna trecere inaintea mea la Autoritatea Navala,Protectia Consumatorului.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:23, 9 Septembrie 2009
So totusi care-i intrebarea?
Ca din titlu reiese o intrebare, iar din situatia prezentata ar reiese alta...
Este normal sa va confruntati cu mai multi avocat fiindca acestia apara interese diferite ale unor clienti diferiti!B-)
Dl.Andrepap fiecare isi apara interesul sau,asta spuneam si in data de 25 aug.cand a-ti postat problema dv. cu aceasta barca cumparata ,atunci asteptati raspunsul de la Protectia Consumatorului ,au raspuns?
Angajati un avocat care sa reprezinte interesul dv,acesta era sfatul meu si al colegilor si in data de 25.08
"Este de datoria avocatului sa prezinte dovezile"-"Actoris est probare"

Ca sa va sustineti dreptatea pe care sustineti ca o aveti,pentru a avea o buna consiliere si o reprezentare profesionista in proces,angajati-va avocat(i).Cu cat acesta/acestia sunt mai profesionisti,cu atat mai bine pentru mersul procesului,dar si pentru dvs.Nu trebuie sa va sperie numarul avocatilor,ci, eventual,ceea ce sustin sau ceea ce fac ei din punct de vedere profesional.
Daca aveti dreptate rezultata din lege veti castiga.
Problema este ca va trebui sa se stabileasca gravitatea defectiunilor si daca se impune sau nu schimbarea produsului.
Eu va dau dreptate din toate punctele de vedere.Este un adevarat stres sa va tot ocupati repararea barcii in loc sa faceti lucruri mai bune si eventual sa va relaxati.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Cum se alege un avocat? DINU55 DINU55 Ca in orice meserie, sunt si avocati care le place ceea ce fac si se dedica total unui caz, si sunt si din aceia care fac "de mantuiala". Deci sunt si avocati ... (vezi toată discuția)
Care sunt cei mai buni avocati cedo? Sa_facem_ceva Sa_facem_ceva Hei! Incerc sa gasesc raspunsul la 2 intrebari. Sper sa ma ajutati voi: 1. Care sunt cei mai buni avocati din RO care se ocupa de CEDO? 2. Ce ... (vezi toată discuția)
Caut penalist incisiv PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP (vezi toată discuția)