avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea unui precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea unui precontract

in urma cu 7 sapte ani, eu si vecini mei ne-am construit case tip duplex printr-o organizatie internationala umanitara care are si in Romania sucursala, in momentul cand neam instalat in locuinte am semnat un precontract intre noi si firma fara sa fie autentificat la notar .Acel precontract nu specifica valoarea casei doar obligatia beneficiar de a plati 150 ron pe perioada precontract si alte obligatii, am fost la avocat si mia spus ca este legal ceea ce face habitatul ...........nu stiu ce sa mai cred?#-o
Cel mai recent răspuns: dorutuvic , utilizator 14:37, 10 Ianuarie 2017
Contractul este legea partilor,daca procedeaza conform contract este corect.
si daca nu este trecut valoarea casei?
nu este contract este precontract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordanta dorutuvic dorutuvic mi-am facut o casa cu o societate non profit habitat pt umanitate romania ,casa este facuta din scanduri si semi fabricate folosite in constructii cu ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 naria naria Buna tuturor. Din pacate ma aflu intr-un impas,si as dori sa ma sfatuiti ce as putea face,si anume: F.A. actualul sot al verisoarei mele (grad de rudenie2), ... (vezi toată discuția)
Documente justificative donatii / sponsorizari ong Neaculica Neaculica Pana acum nimeni nu m-a lamurit concret si fara dubii lucrurile de mai jos. Am discutat cu contabili experti, cu juristi, cu alte ONG-uri, am studiat ... (vezi toată discuția)