avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neconcordanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neconcordanta

mi-am facut o casa cu o societate non profit habitat pt umanitate romania ,casa este facuta din scanduri si semi fabricate folosite in constructii cu posibilitatea de a o plati in 20 ani cu o rata de 150 lunar,valoarea casei fiind de 8500 euro am si semnat un precontract cu aceasta societate,problema este -poate sa schimbe rata dupabunul plac ?sau trebuie sa tina de acel precontract?va rog sa-mi raspundeti#-o
Cel mai recent răspuns: dorutuvic , utilizator 07:50, 21 Mai 2016
Conventia este legea partilor.
Daca in precontract este mentionata posibilitatea modificarii ratelor, atunci este posibil.
Precontractul trebuie sa contina si criteriile in functie de care ratele pot fi modificate.
Daca precontractul nu mentioneaza nimic privitor la modificarea ratelor, atunci ratele vor ramane fixe pana la achitarea integrala.
problema este ca precontractul este intre mine si habitat si nu este legalizat ,nici la ora actuala dupa 7 sapte ani nu am un contract viabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de întreținere. cum pot fi sigur că banii sunt folosiți strict în interesul copiilor? familistu familistu Buna seara, Proaspăt divorțat si deja probleme cu fosta sotie. Nu are serviciu, nici intentia din cate se pare dar in schimb pune problema la plata ... (vezi toată discuția)
Credit scadent- rate neplatite simonacordos simonacordos In 2007 am luat un credit de la o banca in valoare de 19.000 lei,in acel moment aveam loc de munca si nu eram casatorita.De la banca am primit un grafic de ... (vezi toată discuția)
Agentii imobiliare - obigatii fata de clienti itnet09 itnet09 buna ziua, sunt in faza de cumparare a unui apartament, mai exact am facut precontractul si acum astept aprobarea creditului pentru a finaliza. Am insa niste ... (vezi toată discuția)