avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii si Familie - nastere copil in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii si Familie - nastere copil in Germania

Buna ziua, puteti sa mi dati niste sfaturi va rog .Ma numesc Galina sunt insarcinata in luna a 6, nu sunt casatorita ,sunt cu prietenul meu de 4ani impreuna,lucrez oficial , sunt asigurata la AOK . Intrebarea mea este ce posibilitati sunt de a inregistrare a copilului ? Vaterschaftsanerkennung cum se face? Ma puteti sfatui cum mai bine de procedat ?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Galina88 , utilizator 15:27, 10 Ianuarie 2017
Buna ziua,
In ce tara lucrati si locuiti?
Daca in Romania atunci, dupa nastere, merge tatal copilului cu actele si-l inregistreaza la ofiterul de stare civila de la primaria pe raza careia se naste copilul.
Pentru Germania, va sfatuiesc sa va interesati acolo.
Multumesc mult pentru raspuns .Locuim in Germania in orasul Leipzig. am fost la Standsamt mia cerut certificatele de nastere fur ambi Parinti , traduse si legalizate in Germania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil cetatean strain sim_theo sim_theo Buna ziua. O situatie putin mai complicata. Sunt casatorita cu un cetatean strain non UE dar din pacate casatoria este valabila doar pe teritoriul SUA. In ... (vezi toată discuția)
Copil cu handicap Slama Sanda Slama Sanda Buna ziua numele meu este Sanda si am o foarte buna prietena care are un copil cu handicap locomotor din nastere noi locuim in Germania si am fost la toate ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru cetatenie italiana ContSters188565 ContSters188565 Buna ziua.Ma numesc Andrea,sunt casatorita de 5 ani cu un cetatian italian si locuim in Italia. Stiu ca pentru cetatenie italiana trebuie sa duc in Italia ... (vezi toată discuția)