avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copil cu handicap

Buna ziua numele meu este Sanda si am o foarte buna prietena care are un copil cu handicap locomotor din nastere noi locuim in Germania si am fost la toate institutiile cred eu pentru a vedea ce drepturi are copilul am cerut o masina sau un taxi care sa il duca de acasa la scoala si inapoi pentru ca oboseste foarte tare si se deplaseaza greu suntem trimis de la primarie la Aok si la Landratsamt si tot nu se rezolva nimic a primit copilul un card de handicap cu 50 si ni se spune ca trebuie sa fie 60 sa aiba drepturi dar nu am fost trimisi sa fie evaluat copilul tin sa precizez ca a avut mai multe operatii ultima fiind facuta aici in Germania va rog sa ne spuneti care sunt drepturile acestiu copil si a parintilor Va Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:31, 1 Septembrie 2017
Interesați-va acolo în Germania. Mergeți la PROTECȚIA COPILULUI de acolo și cereți informați despre drepturile copilului cu handicap.
Cât timp locuiți acolo, copilul va beneficia de drepturile reglementate de legislația germană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii si familie - nastere copil in germania Galina88 Galina88 Buna ziua, puteti sa mi dati niste sfaturi va rog .Ma numesc Galina sunt insarcinata in luna a 6, nu sunt casatorita ,sunt cu prietenul meu de 4ani ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am daca nasc in alta tara? helga123 helga123 am dubla cetatenie si as vrea sa nasc in Germania.Precizez ca nu am lucrat acolo si nu am acte in afara de buletin.ce drepturi am? (vezi toată discuția)
Am plecat fără copil din germania pentru că tatăl lui a promis că, după o lună, mi-l va aduce în țară. acum nu mai vrea, ce soluții legale am să rezolv problema? Met1 Met1 Buna seara.Ma confrunt cu o problema la care nu visam ca o sa ajung.Dupa o casatorie de de 26 de ani cu un cetatean yugoslav am ajuns in pragul ... (vezi toată discuția)