avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de parcare

Buna ziua ! Mi-am luat recent un loc de parcare langa bloc cu grad de handicap. Am doua intrebari :
1. Placuta/ foaia trebuie sa aiba o anumita forma, emisa de o anumita institutie sau pot face si eu o foaie si sa precizez datele : nr. de contract, data, semnul de handicap, si numarul auto ? Daca pot si o foaie care este legea ?
2. Ce pot face daca placutele si foile dispar tot timpul ? (am 2 placute care au disparut si 3 foi pana in prezent) ?? in felul acesta eu nu pot intra in dreptul de a parca in locul indicat ....
Cel mai recent răspuns: Ursul000 , utilizator 17:03, 10 Ianuarie 2017
Consider ca este cel mai indicat sa faceti un marcaj pe locul respectiv cu indicatorul prevazut pentru handicapati. .
As face dar momentan este zapada si temperaturile sunt scazute !
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2017
Ursul000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare Ursul000 Ursul000 Buna ziua ! Mi-am luat recent un loc de parcare langa bloc cu grad de handicap. Am doua intrebari : 1. Placuta/ foaia trebuie sa aiba o anumita forma, emisa ... (vezi toată discuția)
Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Amenintare Luu Luu Buna ziua, Am avut un coleg care si-a dat demisia. Azi cand trebuia sa vina dupa bani, i-am spus ca nu ii putem da banii, pana nu aduce cateva hartii pe care ... (vezi toată discuția)