Buna ziua ! Mi-am luat recent un loc de parcare langa bloc cu grad de handicap. Am doua intrebari :
1. Placuta/ foaia trebuie sa aiba o anumita forma, emisa de o anumita institutie sau pot face si eu o foaie si sa precizez datele : nr. de contract, data, semnul de handicap, si numarul auto ? Daca pot si o foaie care este legea ?
2. Ce pot face daca placutele si foile dispar tot timpul ? (am 2 placute care au disparut si 3 foi pana in prezent) ?? in felul acesta eu nu pot intra in dreptul de a parca in locul indicat ....
Autoritatea publica locala concesioneaza locuri de parcare pentru toti solicitantii fara a detine obligatia sa puna la dispozitie semne distinctive pentru persoanele detinatoare de certificat de handicap
Dv va revine obligatia sa aveti atasat la vehicul la parbriz si luneta semnul distinctiv
Nu vi s-a eliberat si sistem blocare metalic?
Nu! Si am intrebat daca am voie sa imi achizitionez sigur sistemul de blocare metalic si mi-au zis ca nu am voie... azi mi-am montat pancarda oficiala impreuna cu stalpul special si am primit "avertizari " de la diferite persoane din diferite scari de bloc ca acela va disparea folosind o panza de bomfaier ...
Loc de parcare
Ursul000
Buna ziua ! Mi-am luat recent un loc de parcare langa bloc cu grad de handicap. Am doua intrebari :
1. Placuta/ foaia trebuie sa aiba o anumita forma, emisa ... (vezi toată discuția)
Amenintare
Luu
Buna ziua,
Am avut un coleg care si-a dat demisia. Azi cand trebuia sa vina dupa bani, i-am spus ca nu ii putem da banii, pana nu aduce cateva hartii pe care ... (vezi toată discuția)