avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completare cerere infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completare cerere infiintare SRL

Buna ziua,

Am cateva nelamuriri cu privire la rubricile ce trebuie completate:

1. Se bifeaza toate rubricile: inregistrare in RC, inregistrare fiscala si autorizare functionare?
2. La sediul firmei trec sediul pe care il va avea firma sau nu trec nimic avand in vedere ca firma nu e inca infiintata?
3. La obiectul cererii se trece actul constitutiv?
4. Se bifeaza inmatriculare in RC si inregistrare declaratie tip? Daca infiintez si punct de lucru in acelasi timp, mai bifez ceva?
5. In MO trec ca se publica extras rezolutie director RC/persoana desemnata?
6. La rubrica solicit obtinerea informatiilor din cazierul fiscal trec CNP-ul si numele asociatilor si administratorilor?
7. Se mai depune si contor de cuvinte? Daca da, pentru ce document?

Multumesc mult de ajutor.
Daca nu ati apelat la un avocat pentru inmatricularea uneo societati si pentru redactarea actului constitutiv , obtinere avize etc veti solicita ajutorul la biroul informare de la registrul comertului . Nu se completeaza contor de cuvinte la inmatriculare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-se publica actul constitutiv in monitorul oficial? IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati daca se publica actul constitutiv la infiintarea unui SRL in MO. Am primit un raspuns ca se publica, dar am gasit in ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru ContSters740 ContSters740 Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am un SRL cu doi asociati, cu sediul in Bucuresti si doresc infiintarea unui punct de lucru la Predeal. ... (vezi toată discuția)
infiintare pfa - coduri caen, dosar inregistrare Mireus Mireus Buna ziua, Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)