avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demolare pereti interiori apartament bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demolare pereti interiori apartament bloc

Locuim intr-un bloc cu 4 etaje,vecinii de la etajele1 si 2,3 au desfiintat peretele de la bucatarie pentru marirea acesteia iar o familie tot de la 3 au desfiintat camara,prin desfiintarea a 2 pereti. Este legal,? Ce putem face? Multumim
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:03, 11 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca au avut autorizatie de constructie, e in regula. Daca nu, nu!
Buna ziua, M ultumesc Nu au autorizatie , si cred ca nu este normal sa spargi zidul de beton care este perete de sustinere
Daca e perete de rezistenta nu o sa-i elibereze nimeni autorizatie de constructie. Autorizatii de constructie se elibereaza, in urma intocmirii unui proiect, dar numai pentru modoficari asupra peretilor care nu sunt de rezistenta.
Sesizati directia sau serviciu de urbanism din cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru renovare OanaGheorghe OanaGheorghe Buna ziua, Am si eu o intrebare: Vreau sa sparg un perete in casa si am inteles ca imi trebuie autorizatie. Cum sta treaba cu astea? E vreo lege care sa ma ... (vezi toată discuția)
Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament-procedura aprobare geo_m_14 geo_m_14 Vreau sa sparg un zid de caramida (grosime totala 15cm din care tencuiala de 2,5cm in stanga si 2,5cm in dreapta) pentru a-l \\\"reconstrui\\\" din rigips ca ... (vezi toată discuția)