avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificari apartament-procedura aprobare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificari apartament-procedura aprobare

Vreau sa sparg un zid de caramida (grosime totala 15cm din care tencuiala de 2,5cm in stanga si 2,5cm in dreapta) pentru a-l "reconstrui" din rigips ca sa fac doua usi culisante in interior. Zidul nu este de rezistenta (asa pare, nici in partea de sus nu are grinda de beton) dar ma tem de reactiile vecinilor. Ce trebuie sa fac...proiect, aprobare (unde?), etc...? Blocul este din grinzi de beton cu caramida, din 1963 iar zidul este intre bucatarie si hol si intre camer si hol, pe caelasi zid aflandu-se deja 2usi ce ar urma sa fie usor marite si facute culisante. Blocul are 10 etaje si stau la 7.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:32, 23 Aprilie 2010
-proiect realizat de un arhitect,
-certificat urbanism,
-schita apartamentului,
-memoriu tehnic,
-documentatia cadastrala,
-contract cu o firma de salubritate pentru ridicarea molozului,

in plus, trebuie sa va anuntati si vecinii din imediata dvs apropiere... ce vor fi afectati de zgomot.. cu scuzele de rigoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Vecinii renoveaza de 8 luni, zilnic + sar la bătaie Giorigiana Giorigiana Am o foarte mare problemă, şi vă rog din suflet să mă ajutaţi. Acum[b] 8 luni [/b]nişte vecini s-au mutat deasupra noastră, au tot renovat, ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)