avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Referitor inregistrare in REGISTRUL OPERATORILOR ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Referitor inregistrare in REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI

Buna seara,am un PFA neplatitor de TVA. Efectuez servicii de grafica publicitara catre o firma din UE,care este un SRL platitor de TVA. Emit facturile in EUR. Am inteles ca de la 01 ianuarie 2017 nu mai sunt obligat sa ma inscriu in R.O.I.(prin modificarea codului fiscal).Am depus numai D091, la ANAF. Ce parere aveti? Este corect cum lucrez?...

Alte discuții în legătură

Intrebari srl-d / tva / facturi cheltuieli in domeniul it Gabriel_Anghel Gabriel_Anghel Buna ziua As dori sa aflu cateva informatii deoarece doresc sa-mi infintez in SRL impreuna cu un asociat (inca nu am hotarat daca microintreprindere sau SRL ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)