avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare litigiu comercial asigurari auto
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

litigiu comercial asigurari auto

societatea noastra a avut un auto asigurat casco, care a fost furat de la sediu impreuna cu certificatul de inmatriculare (talonul) masinii. asiguratorul a refuzat sa plateasca despagubirea pentru furt (12,000 Euro) deoarece, pe spatele politei de asigurare scrie ca la furt total asiguratul trebuie sa prezinte impreuna 2 chei originale, cartea de identitate si certificatul auto in original.
avem nevoie urgent de un avocat specializat pentru recuperarea sumei (soc. de asig. este cea mai mare de pe piata).
Onorariul ? initial / de succes, dupa finlizarea procesului.
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 17:56, 30 Noiembrie 2005
Din ce localitate?

Mirela
pentru a va reprezenta in instanta un avocat foarte bine pregatit, dati mesaj privat. va multumesc
O prima intrebare , si anume : autovehiculul a carui disparitie se invoca era proprietatea societatii ori era in folosinta ( ma refer la utilizator in cazul unui contract de leasing ) ?
In majoritatea acestor tipuri de contracte beneficiarul politei de asigurare este Finantatorul si nu Utilizatorul .
Oricum , nu cred are importanta faptul ca Asiguratorul este cel mai mare de pe piata romaneasca ci , clauzele contractuale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt auto casco bcr coleaalexandru coleaalexandru Buna seara, Am si eu o probleme , mi-a fost furata masina cu talonul in ea si as dori sa stiu si eu ce sanse mai am sa obtin banii de la casco??? ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Furt, despagubire irbo irbo as avea si eu urmatoare speta si as vrea sa imi spuneti ce sanse de castig credeti ca as avea in cazul unui proces. eu societate de leasing asigur niste ... (vezi toată discuția)