avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum servitute

Buna ziua ! In 2008 am achizitionat un teren in suprafata de 500 mp.Din start la notariat dar si la cadastru actele s-au facut pe 400 mp propietatea si 100 mp drumul de servitute ( 24 ml x 3,5 m) . Intre timp am obtinut autorizatie de constructie iar pentru imprejmuire o autorizatie provizorie pentru gard din plasa. Asta deoarece am inteles ca primaria intentioneaza sa mai solicite inca un metru din propietate , pe deschiderea de 24 ml. Este vina mea ca cine a intocmit PUZ-ul n-a tinut cont de latimea drumului din start , sunt obligat sa mai cedez din propietate , cum pot refuza legal cedarea suplimentara din propietate ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlbertoTurbo , utilizator 14:41, 18 Februarie 2017
Chiar nu exista nimeni cu ceva cunostinte juridice sa-mi raspunda la intrebarea de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)
Drum de acces micsorat in latime. buna ziua, in 2002, am cumparat un teren de 600 mp, dintr-un ... nemesisd nemesisd Buna ziua, In 2002, am cumparat un teren de 600 mp, dintr-un lot mai mare, care nu avea acces direct la strada. Conform c/v, citez \" Eu, vanzatorul, ... (vezi toată discuția)