avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

leasing auto

Bună ziua, în urmă cu aproximativ 7 ani soțul meu a cumpărat un autoturism în leasing, iar în anul 2011 în martie l-a predat nemaiputând achita ratele. A rămas totuși cu 3 rate neachitate. În anul 2014 a primit la locul de muncă o înștiințare de poprire din cauza ratelor rămase restante însă deoarece venitul este deja afectat in proporție de 50% pentru pensia alimentara s-a formulat un răspuns în acest sens. Ieri a primit din nou o înștiințare de poprire de la firma de leasing. Întrebarea mea este ce se poate face în acest caz și dacă se prescrie această restanță? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

In cautarea unei solutii ... daca exista radu.popa radu.popa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2008 am incheiat un contract de leasing pentru o masina in urmatoarele conditii: - pretul autoturismului nou - ... (vezi toată discuția)
Facturare cu tva 19% sau 24% a despagubirilor si ratelor restante unui contract de leasing reziliat symona_ana symona_ana Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu un contract de leasing (reziliat). La sfarsitul contractului de leasing se calculeaza de catre firma de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters280833 ContSters280833 buna seara,vreau sa va cer un sfat sau ajutor din partea celor specializati in astfel de probleme.In anul 2007 am luat o masina in leasing,iar in anul 2010 ... (vezi toată discuția)