avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescrierea unor amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Executare silită

Prescrierea unor amenzi contraventionale

Buna ziua! Pe scurt problema mea este urmatoarea:
Am doua amenzi care s-au prescris de sase si respectiv sapte ani.Primaria nu recunoaste prescrierea lor si nu le sterge, ca atare nu pot sa-mi platesc impozitul, daca nu platesc mai intai amenzile.Precizez ca nu au procedat la executarea silita nici in momentul de fata.
Ce trebuie sa fac, ca primaria sa stearga aceste amenzi?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vio1974 , utilizator 17:08, 11 Ianuarie 2017
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile date!
Am sa actionez in instanta, sper sa am si castig de cauza!
Va doresc o seara frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2017
vio1974, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)
Prescriere impozite. impozite.bocsa@yahoo.com impozite.bocsa@yahoo.com Prescriere impozite. Rol fiscal cu datorii vechi. Unul din moștenitori achita impozit doar pentru cladire si curte ( pentru care acum nu mai sunt datorii), ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)