avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere pct. de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere pct. de lucru

doresc sa deschid un punct de lucru intr-o anumita locatie , un depozit de materiale . Este vreun impediment daca zona respectiva este, mai precis va fi zona rezidentiala ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:34, 13 Ianuarie 2017
Pentru înregistrarea la registrul comerțului nu știu să existe vreo interdicție.
Înainte de a demara formalitățile de înființare a punctului de lucru trebuie sa vă interesați privitor la condițiile de funcționare și autorizare. Adică, întrebați la Primărie, la autoritățile de mediu, etc, deoarece, în funcție de ceea ce comercializați, condițiile de autorizare sunt diferite. De asemenea, Primăria poate să refuze emiterea autorizației de funcționare pentru afacerea dvs,
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2017
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piedici in obtinerea autorizatiei de functionare uNICKu uNICKu Buna ziua,detin un SRL de aproape un an,obiectul de activitate al societatii este \"4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Firma comert cu ridicata produse chimice mikai mikai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru Comert cu ridicata al produselor chimice. Va rog sa imi spuneti si mie care este necesarul de acte si avize pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)