avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Buna ziua.
Am fost angajata unei institutii publice pe un concediu de crestere copil. Am intrat la randul meu in concediu de crestere copil, cu o luna inainte de a-mi expira contractul de munca. M-am reangajat la institutie la o luna jumate dupa incetarea primirii indemnizatiei de crestere copil.
Vreau sa stiu daca perioada in care am fost in concediu de crestere copil imi poate fi luata in calcul la acordarea sporului de vechime in munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 12 Ianuarie 2017
Perioada CCC este considerata vechime in munca si in specialitate si se ia in calcul la sporul de vechime, potrivit art.22 alin.2 din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si vechimea in munca ( calcul spor de vechime munca) ana500 ana500 Buna ziua . Luminati-ma va rog si pe mine , ca mi s-au mai dus din neuroni in CCC ( peste aprox 2 saptamini ma intorc la munca din CCC). Am o colega la ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca irina1973 irina1973 As dori sa stiu daca perioada de concediu de crestere a copilului pana la doi ani se ia in considerare ca vechime la salarizare.Conform oug 214/2011 aceasta ... (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime auricasofia auricasofia La calcului salariului, dupa intoarcerea din concediu de crestere copil, nu s-a luat in considerare aceasta perioada pe motiv ca aceasta se ia in calcul doar ... (vezi toată discuția)