avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda pentru injurii adresate unui agent ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda pentru injurii adresate unui agent sef

Am primit aceasta amenda si as vrea sa o contest deoarece injuriile le-am adresat dupa ce domnul agent sef m-a lovit cu pumnul in gura.
Procesul verbal nu l-am semnat dar aveau dansii un martor care era cu ei in masina deoarece afara era foarte tarziu si nu mai era nimeni in zona.
Amenda este de 200 lei ce sanse am sa castig procesul si ce pasi trebuie sa urmez pentru a o putea contesta.
Si cum ar trebui sa procedez in cazul domnului agent sef care m-a lovit pentru a se lua masurile necesare.
Va multumesc anticipat si astept indrumarile dumneavoastra cu incredere pentru a ma ajuta sa contest aceasta amenda.
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 08:29, 7 Septembrie 2009
dar ca sa fie declarat nul pv ce ar trebui sa fac
Consultati si un avocat caruia sa ii aratati pv si poate gasiti vreo chestie prin care sa poata fi declarat nul. Vedeti daca sunt indeplinite toate conditiile , daca apar toate mentiunile necesare unui pv valabil , toate datele...
De ce nu intelegi ca nu ai nici o sansa de a cistiga...?!
Plateste amenda si alta data evita sa intri in contradictie cu legea si cei care sunt pusi sa o aplice...nimeni nu este obligat sa accepte jignirile si injuriile ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv contestatie, mai complicat petru88 petru88 Sa fac un rezumat, in noapte dinspre 27-28.02.2010, eram cu pretenii mei intr-un club, langa noi fiind alt grup. La un moment dat unul dintre cei care stateau ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal amenda data abuziv ContSters410033 ContSters410033 Buna ziua,fiind pe 22 in Masina cu fostul soț și copilul am fost loviți de o masina care parcă.m am speriat si am ieșit să reproșez diferite,dar din ... (vezi toată discuția)
Amenda politie ordine publica vs politia rutiera StefanRizea StefanRizea Buna ziua , Doresc un sfat pentru cele intamplate in dimineata asta. In jurul orei 8:30 am lasat fetita la gradinita in str. Nada Florilor si am plecat ... (vezi toată discuția)