avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Buna ziua! Am virsta de 53 ani si am pensie de invaliditate din 27 aprilie 2007 .
Pana in luna ianuarie a acestui an am avut gradul 2,si acum am fost trecuta la gradul 3,cod boala F 32.
In momentul pensionarii,vechimea mea in munca a fost de 24 ani si 3 luni,
stagiul complet de cotizare fiind la acea data de 30 ani.A rezultat astfel un stagiu potential de 5 ani si 9 luni.
Intrebarea mea este:cei 9 ani si 8 luni de pensie de invaliditate se adauga ca vechime la cei 24 ani si 3 luni lucrati,oferindu-mi astfel un stagiu complet de cotizare? Daca nu,pensia va fi mai mica?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala florentina2014 florentina2014 buna ziua!numele meu este marilena,am 53 de ani.am o mare nelamurire,care sperrrrr sa ma ajutati sa scap de ea! am lucrat 17ani si 3 luni dupa care m-am ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate coca apetroaei coca apetroaei Buna ziua Sunt pensionata medical si pe decizia de pensionare la mentiuni am \"lunile 9,11-2002; 3,5,12-2004; 11-2007; 12-2008; nu s-au valorificat, nu ... (vezi toată discuția)