Eu personal, consider ca oricare dintre consultantii care activeaza pe acest forum, merita laude. Spun asta deoarece fiecare dintre ei depune efort , isi consuma timpul , cand poate isi neglijeaza alte activitati.Si asta doar pentru ca doresc sa ajute , sa fie utili, sa impartaseasca din cunostintele pe care le-au dobandit in anii de studiu sau /si in experienta profesionala. De ar trebui ca noi sa ne transformam in niste concurenti? Aceste recomandari nu sunt altceva decat un semn mic de apreciere , macar pentru efortul depus..insa ar putea la fel de bine sa nu existe, ca si rating-ul dealtfel. Nu este simplu sa citesti zilnic zeci de spete, sa le analizezi ,sa cauti sa oferi raspunsul cel mai la obiect, cel mai pertinent. Eu una sunt sigura ca nu este vreun consultant care sa isi propuna sa dea raspunsuri eronate, dimpotriva, fiecare se respecta. Insa , asa cum stim, pana si magistratii mai gresesc, si asta se intampla acolo unde o solutie poate fi vitala pentru cineva. Eu am cateva luni de activitate pe forum, si pot spune ca mi-am completat cunostintele intr-o proportie foarte mare, de la colegii mei, carora vreau sa le multumesc si sa la spun ca ii apreciez si ii respect. Imi place ideea ca exista o comunitate, in care ne putem completa, putem avea chiar dispute, evident, doar pe probleme strict juridice, insa , atunci cand ele sunt purtate elegant, este chiar placut. Deci, de ce sa transformam aceasta activitate intr-o cursa , si asa , uneori solicitarea este destul de mare, desigur ca nu ne obliga nimeni , putem sa ne oprim, insa , eu trebuie sa recunosc faptul ca nu m-as putea lipsi usor de aceasta activitate. Ma bucur mult atunci cand pot, la nivelul meu , sa ajut pe cineva. Poate un alt coleg ma va completa, chiar daca eu nu ofer un raspuns pe masura. Poate uneori voi fi admonestata, imi asum insa totul si asta nu poate decat sa ma atentioneze, nici macar nu ma supar, iar aceia care m-au admonestat uneori, stiu deja ca eu le multumesc.
Utilizatorii sunt , desigur, liberi sa recomande pe cine doresc, administratorii forulmului pot modifica asa cum considera regulamentul , eu u am facut decat sa-mi exprim o opinie, prin care vreau sa subliniez in primul rand faptul ca eu, ca si multi altii , as continua aceasta activitate , chiar si fara rating si recomandari.
~ final discuție ~