avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro propunere
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

propunere

Vin si eu cu o propunere catre administratorii acestui forum
Am vazut ca in ultimul timp se d-au medalii ptr activitatea consultantilor etc , un lucru foarte bun ,dar nu suficient
Stiu ca exista posibilitatea din partea utilizatorilor sa -i recomande pe consultantii , dar nu mi se pare foarte corect numai atat , de exemplu eu ca utilizator as vrea s-a recomand 2 consultanti dar parca pe unul l-as recomanda mai tare.
Eu v-as propune si un top (clasament) al celor mai bune raspunsurii date de catre acestia sa pot face eu ca utilizator acest top
acum pot doar sa ii recomand ,dar eu as vrea ceva de genul locul 1 ....... x , locul 2 ...........
Sa stabilesc eu ca utilizator care recomandare merita locul 1 si care locul 2 etc
si aceste topuri sa fie bine evidentiate , fiindca ele nu pot de cat sa creeze competitie intre consultantii iar competitia nu aduce altceva decat lucrurii foarte bune
si as vrea ca acest top sa fie numai ptr raspunsurile date nu ptr activitatea in cadrul formului cum este in momentul de fata
eu as zice ceva in genul fiecare utilizator sa faca un clasament al celor mai buni 10 consultanti(dupa parerea lui) si pe baza notelor obtinute sa se faca clasamentul final
astept pareri la propunerea mea si bineinteles imbunatatiri

care ar fi cel mai mare avantaj ?

raspunsurile foarte bune( cred ca asa se vor elimina raspunsurile gresite sau eronate ) date de consultanti

in felul acest nu ar fi evidentiata numai activitatea( nr de mesaje, logarea, relatile de prietenie , etc) in cadrul formului al respectivului consultant

prin introducerea acestui clasament si ,, obligarea '' de- a vota minimul 10 consultanti , utilizatori pentru a vota in cunostinta de cauza ar urmari activitatea a cel putin 10 consultanti si implicit acest lucru ar duce la implicarea lor mult mai mare in activitatea formului

acum se procedeaza cam asa:

in momentul de fata observi cateva raspunsuri date de consultant , il recomanzi pe respectivul , dar dupa ce petreci mai mult timp observi alte raspunsuri date de alti consultantii , pe care le consideri mai bune . Ce te faci atunci ? sau vezi un raspuns de care esti super incantat al respectivului , il recomanzi si dupa ce ai facut recomandarea , observi ca respectivul a dat alte raspunsuri numai asa de dragul de a raspunde

cred ca si consultanti ar fi incantati de aceasta idee , ar observa ca munca lor este apreciata de ceilalti utilizatori si intodeauna vor incerca sa urce in top

si mai ales daca lucrul acesta ar fi foarte bine evidentiat ( ceva in genul locul 1 din 100 de consultanti ) care ar aparea undeva la avatar sau sub profilul consultant
cred ca lucrul acesta ar duce la atragerea de noi consultanti si chiar utilizatori
si de ce nu chiar si ptr utilizatorii un astfel de top
oamenilor le place competitia

P S va rog sa imi scuzati greselele de scriere , nu am invatat niciodata limba romana la scoala
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
ContSters89128, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:56, 27 Septembrie 2009
Nu-i rau ceea ce propui numai ca, din cate imi dau eu seama, toate punctajele se dau automat de computer in baza unui algoritm. Daca se mareste numarul variabilelor calculele se complica foarte mult si nu stiu daca efectul obtinut justifica munca pentru modificarea softului.

Asta numai administratorii pot decide si din cate vad sunt deschisi la observatiile pe care le fac membrii forumului. De exemplu, eu reprosam ca marimea caracterelor era foarte mica si vad ca au reactionat. Le multumesc pe aceasta cale.
La un moment dat, aveam in plan ca fiecare utilizator sa-si poata alege avocatul casei, contabilul casei, etc. Si ideea expusa aici nu e departe de acest plan. O sa incercam sa vedem ce putem face astfel incat oricine sa poata alege / arata care dintre consultanti i se pare ca merita recomandat.

Multumim de idee ;)
Eu personal, consider ca oricare dintre consultantii care activeaza pe acest forum, merita laude. Spun asta deoarece fiecare dintre ei depune efort , isi consuma timpul , cand poate isi neglijeaza alte activitati.Si asta doar pentru ca doresc sa ajute , sa fie utili, sa impartaseasca din cunostintele pe care le-au dobandit in anii de studiu sau /si in experienta profesionala. De ar trebui ca noi sa ne transformam in niste concurenti? Aceste recomandari nu sunt altceva decat un semn mic de apreciere , macar pentru efortul depus..insa ar putea la fel de bine sa nu existe, ca si rating-ul dealtfel. Nu este simplu sa citesti zilnic zeci de spete, sa le analizezi ,sa cauti sa oferi raspunsul cel mai la obiect, cel mai pertinent. Eu una sunt sigura ca nu este vreun consultant care sa isi propuna sa dea raspunsuri eronate, dimpotriva, fiecare se respecta. Insa , asa cum stim, pana si magistratii mai gresesc, si asta se intampla acolo unde o solutie poate fi vitala pentru cineva. Eu am cateva luni de activitate pe forum, si pot spune ca mi-am completat cunostintele intr-o proportie foarte mare, de la colegii mei, carora vreau sa le multumesc si sa la spun ca ii apreciez si ii respect. Imi place ideea ca exista o comunitate, in care ne putem completa, putem avea chiar dispute, evident, doar pe probleme strict juridice, insa , atunci cand ele sunt purtate elegant, este chiar placut. Deci, de ce sa transformam aceasta activitate intr-o cursa , si asa , uneori solicitarea este destul de mare, desigur ca nu ne obliga nimeni , putem sa ne oprim, insa , eu trebuie sa recunosc faptul ca nu m-as putea lipsi usor de aceasta activitate. Ma bucur mult atunci cand pot, la nivelul meu , sa ajut pe cineva. Poate un alt coleg ma va completa, chiar daca eu nu ofer un raspuns pe masura. Poate uneori voi fi admonestata, imi asum insa totul si asta nu poate decat sa ma atentioneze, nici macar nu ma supar, iar aceia care m-au admonestat uneori, stiu deja ca eu le multumesc.
Utilizatorii sunt , desigur, liberi sa recomande pe cine doresc, administratorii forulmului pot modifica asa cum considera regulamentul , eu u am facut decat sa-mi exprim o opinie, prin care vreau sa subliniez in primul rand faptul ca eu, ca si multi altii , as continua aceasta activitate , chiar si fara rating si recomandari.
legally a scris:

Eu personal, consider ca oricare dintre consultantii care activeaza pe acest forum, merita laude. Spun asta deoarece fiecare dintre ei depune efort , isi consuma timpul , cand poate isi neglijeaza alte activitati.Si asta doar pentru ca doresc sa ajute , sa fie utili, sa impartaseasca din cunostintele pe care le-au dobandit in anii de studiu sau /si in experienta profesionala. De ar trebui ca noi sa ne transformam in niste concurenti? Aceste recomandari nu sunt altceva decat un semn mic de apreciere , macar pentru efortul depus..insa ar putea la fel de bine sa nu existe, ca si rating-ul dealtfel. Nu este simplu sa citesti zilnic zeci de spete, sa le analizezi ,sa cauti sa oferi raspunsul cel mai la obiect, cel mai pertinent. Eu una sunt sigura ca nu este vreun consultant care sa isi propuna sa dea raspunsuri eronate, dimpotriva, fiecare se respecta. Insa , asa cum stim, pana si magistratii mai gresesc, si asta se intampla acolo unde o solutie poate fi vitala pentru cineva. Eu am cateva luni de activitate pe forum, si pot spune ca mi-am completat cunostintele intr-o proportie foarte mare, de la colegii mei, carora vreau sa le multumesc si sa la spun ca ii apreciez si ii respect. Imi place ideea ca exista o comunitate, in care ne putem completa, putem avea chiar dispute, evident, doar pe probleme strict juridice, insa , atunci cand ele sunt purtate elegant, este chiar placut. Deci, de ce sa transformam aceasta activitate intr-o cursa , si asa , uneori solicitarea este destul de mare, desigur ca nu ne obliga nimeni , putem sa ne oprim, insa , eu trebuie sa recunosc faptul ca nu m-as putea lipsi usor de aceasta activitate. Ma bucur mult atunci cand pot, la nivelul meu , sa ajut pe cineva. Poate un alt coleg ma va completa, chiar daca eu nu ofer un raspuns pe masura. Poate uneori voi fi admonestata, imi asum insa totul si asta nu poate decat sa ma atentioneze, nici macar nu ma supar, iar aceia care m-au admonestat uneori, stiu deja ca eu le multumesc.
Utilizatorii sunt , desigur, liberi sa recomande pe cine doresc, administratorii forulmului pot modifica asa cum considera regulamentul , eu u am facut decat sa-mi exprim o opinie, prin care vreau sa subliniez in primul rand faptul ca eu, ca si multi altii , as continua aceasta activitate , chiar si fara rating si recomandari.

Subscriu in totalitate.
@legally
Sunt total de acord cu ce ati spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanti care se recomanda singuri klewos klewos Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)