claudiu_35n a scris:
Buna ziua! Sa trec direct la subiect. In anul 2001, a fost eliberata o sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila prin care ca mostenitor al tatalui meu obtin dreptul la o proprietate si se intocmeste titlu de proprietate pe numele meu, pentru proprietatile de teren pe care le am obtinut bineinteles. In anul 2007, dupa o plangere formulata de o ruda a mea, la judecatoria Neamt, a fost eliberata o noua sentinta civila, ramasa definitiva si irevocabila, prin care imi anuleaza drepturile primite prin Sentinta Civila din anul 2001, in fapt imi anuleaza dreptul la proprietate, imi anuleaza titlul de proprietate si elibereaza alt titlu de proprietate. Este posibil asa ceva?????? Daca se poate face ceva unde m as putea adresa si cum???? Va multumesc
O hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, in urma unei actiuni in revendicare, sa inteleg, nu poate fi anulata printr-o alta hotarare judecatoreasca pronuntata dupa 6 ani avand ca obiect, presupun, tot o revendicare! Veniti cu date suplimentare, altfel... lucrurile sunt neclare tinand cont de ceea ce ati postat.