avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poza

Buna seara. Poate intrebarea mea o sa va para ciudata, insa as vrea sa stiu cum as putea intra in posesia unei poze cu bunicul meu. El este decedat din 1943, si nu am decat foarte putine date despre el. De fapt, stiu doar cum se numea, luna si anul cand a murit, localitatea unde s-a nascut si a trait si numele parintilor sai. Ma gandisem sa solicit informatii la arhiva din judet (nu mi-au raspuns la cerere), insa nici de acolo nu pot obtine o fotografie.
Va rog sa nu imi spuneti sa caut pe la rude, ca am cautat deja.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 08:04, 13 Ianuarie 2017
Daca a facut armata puteti incerca si pe acolo dar trebuie sa cunoasteti macar unitatea militara.
Nu cred ca veti obtine acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livret militar dulus florica dulus florica bunicul meu a murit in al doilea razboi mondial as dorii sa stiu daca livretul militar poate fi gasit in vreo arhiva undeva ma intreseaza pentru poza pentru ca ... (vezi toată discuția)
Atac la un contract vanz-cumparare john127 john127 Buna seara, Dupa multe discutii foarte neplacute, m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma informez deja in cazul in care se va ajunge si la asa ... (vezi toată discuția)
Deces bunic- lipsa certificat de deces- imposibilitatea dezbaterii mostenirii dragnea.georgeta dragnea.georgeta In anul 1943 a decedat bunicul meu (bunica decedase anterior). In 2010 s-a eliberat un titlu pe un teren pe numele bunicului. Parintii mei (fratii lor si ... (vezi toată discuția)