avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ridicare duplicat certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ridicare duplicat certificat nastere

Stie cineva daca trebuie sa merg personal sau pot trimite pe cineva cu procura notariala sa imi ridice un duplicat dupa certificatul de nastere?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 08:03, 13 Ianuarie 2017
Puteti face procura la notar/notar cu apostila sau ambasada/consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reînnoire pașaport din spania Natalka Natalka Buna seara, sunt an Spaña de 14 ani si vreau sami renovez pasaportul expirat dar nu am certificatul de nastere nici buletinul, unde si cum pot face o procura ... (vezi toată discuția)
Buna seara - certificat de nastere pierdut Cecilia1984 Cecilia1984 Am o sora în Spania si nu are certificat de naștere (la pierdut) si nu poate veni acum sa isi facă altu, ce ar trebui sa fac eu ca sa îi pot eu scoate un ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere anabia anabia buna seara,mi-am pierdut certificatul de nastere,cum ar trebui sa procedez mai departe pentru a avea o copie legalizata a acestuia ?Tin sa precizez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)