Buna ziua, ma numesc Marga. Nu stiu exact unde sa postez! Incerc sa fiu concisa si pe scurt: suntem plecati de 13 ani, cont in banca in UK de 12. Acum 8 ani am cumparat un apartment si un an mai tarziu sotul a primit de la fisc o scrisoare in care I se cerea sa plateasca in ro taxe pe dobanda banilor avuti in banca din UK. Cativa ani m ai tarziu am cumparat un apartment si in UK. Acum am primit iar o scrisoare de la fisc pe numele meu pe adresa parintilor under am domiciliul ca tb sa dovedesc ca in anul 2013 ,an in care am luat apartamentul aici k mi am platit impozitul pe economii. De la fisc li s a spus parintilor k au vazut k am facut tranzactii in acel an. A mai auzit cineva de asa ceva???? Nici un roman pe care l-am intalnit aici nu a auzit. Poate fiscul romanesc sa monitorizeze ce facem cu banii aici? Mentionez k avem rude la fisc.multumesc
eco
iSi cum tocmai noi cu rude la fisc am fost gasiti k am facut tranzactii financiare in acesti ani. De platit nu avem, e doar vorba de hartii. Ideea era de ce noi . Sa fiu sincera toti romanii ne au zis k rudele de la fisc au miscat din nas. Am zis sa intreb o comunitate mai mare de romani daca a mai auzit de asa ceva. K asa e legea asta am inteles de la inceput. Poate ca ma astept la o parere personala din experienta sau din ce crede cel ce citeste nu la un sfat juridic neaparat
Datorii la banca
Goddessa
In 2007, am facut un imprumut bancar si am girat cu apartamentul. Banii au fost folositi sa deschidem o firma. In 2009, firma a dat faliment. Eu in 2010 am ... (vezi toată discuția)