avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare custodie

Fetita mea a ramas in custodia mamei la divortul nostru de acum 2 ani. Intre timp anul trecut a refuzat sa plece inapoi la mama sa,si a ramas la mine. Ea sta in alt judet. Intrebarea mea este,se poate rezolva schimbarea custodiei prin act notarial,sau doar pe cale judecatoreasca? Va multumesc anticipat. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:17, 13 Ianuarie 2017
Pe cale judecatoreasca, se poate si prin acord. Adica faceti cerere pt schimbarea domiciliului si mama depune intampinare in care va scrie ca e de acord.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la creștere minor încredintat de instanță petricadracea petricadracea Bună ziua. Un caz interesant pentru care cer un sfat autorizat.. La divorț, 2015, copilul, o fetiță de 6 ani, a primit custodie comună și ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, schimbarea domiciliului minorului ciorba ciorba Fosta mea sotie vrea sa plece in Anglia dupa concubin, cel cu care a fost din timpul casatoriei. Eu nu imi dau acceptul sa plece cu fetita noastra de 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)