avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

In anul 1960 parintii au cumparat un teren de 800 mp pe care au construit o casa. Nu sunt documente care sa ateste cumpararea terenului, constructia casei,impozitele au fost platite. Cand am vrut sa facem intabularea ni s-a cerut de la Primarie sa cumparam terenul. Care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 13:14, 13 Ianuarie 2017
Trebuie sa introduceti actiune in constatarea uzucapiunii. Nu puteti face intabulare fara titlu de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire timea_pacurar@yahoo.com timea_pacurar@yahoo.com parintii mei au cumparat terenul de casa de la un sas pe acel teren au construit o casa in 1960 terenul ,pe extstrasul cf apare pasune si apare numele ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune mihaelamosman mihaelamosman in anul 1972 parintii mei au cumparat o casa cu 1100 mp teren,cu chitanta de mana si pentru care am obtinut ulterior titlu de proprietate.In prelungirea ... (vezi toată discuția)
Lipsa act proprietate asupra imobilului florinbarbu florinbarbu Parintii mei locuiesc de peste 50 de ani intr-o casa la tara . La momentul respectiv nu a existat nici un act de transfer de proprietate (vanzare/cumparare, ... (vezi toată discuția)