avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

parintii mei au cumparat terenul de casa de la un sas pe acel teren au construit o casa in 1960 terenul ,pe extstrasul cf apare pasune si apare numele sasului, parintii mei au platit impozit la primaria ca si casa si gradina
tata a decedat de curand iar mama de 18 ani, imi dati si mie un sfat ce asi putea face sa intru legal in posesia mostenirii
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
timea_pacurar@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:50, 13 Aprilie 2018
Trebuie sa introduceti in instanta o actiune prin care sa cereti constatarea dobandirii dreptului de proprietate de catre parinti prin uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Pamant violetachka violetachka Buna Ziua! Nu am studii in acest domeniu si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Este vorba de parintii mei, care locuiesc la tara. Majoritatea rudelor mele se ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa 50 ani niccoo niccoo In 1960 bunicul a oferit tatalui meu, alaturi de casa lui, o suprafata de teren pe care a construit o locuinta, fara ca la acea data si ulterior sa faca act ... (vezi toată discuția)