avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Amenda facuta de fostul admin al firmei cumparate de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Amenda facuta de fostul admin al firmei cumparate de mine

Buna ziua,

Am cumparat o firma. La momentul cumpararii nu avea nimic datorii la CAF. Dupa 6 luni aflu ca este o amenda (care a fost contestata si acum s-a pierdut, amenda doar acum se vede ). In acest caz fostul admin cum raspunde pentru amenda? Amenda este pe firma, asta inseamna ca eu va trebui sa platesc iar fostul admin nu mai are nici o legatura?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Legislatie falimente florinvasilestan florinvasilestan Buna, In anul 2009 am cumparat o societate deja existenta pe piata din 1992. Cu active si cu pasive. Luate la cunostinta printr-un act semnat de cedent si ... (vezi toată discuția)
Avocat probleme asociatii de proprietari cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, doresc sa intru in contact cu un avocet specializat in probleme ale Asociatiilor de Proprietari. Incerc de cca 3 luni de zile sa aflu ce ... (vezi toată discuția)
Contract neinregistrat la itm alinavic alinavic Buna ziua! Pb. mea e urmatoarea: Am preluat in iulie 2009 o firma. Imediat dupa preluare am fost chemata la ITM pt. solutionarea unei sesizari. O persoana a ... (vezi toată discuția)