avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zi de concediu pentru sambata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zi de concediu pentru sambata

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: contractul individual de munca este incheiat pe 8ore/ zi de luni pana vineri. Programul de lucru este de luni pana sambata( tota a doua sambata este libera) - 6 ore/zi. Este legal sa mi se solicite sa-mi iau concediu de odihna pentru zilele de sambata cand ar trebui sa fie tura mea? mentionez ca beneficiez de 21 de zile de concediu de odihna.
Cel mai recent răspuns: Data Logger , utilizator 15:33, 13 Ianuarie 2017
Nu este corect sa va luati CO in ziua de sambata cand ar trebui sa fie tura dvs.

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Maryia28 Maryia28 Buna seara , Am si eu o nelămurire in legatura cu concediu de odihna , eu lucrez 11h/zi o zi da una libera iar acum ceva timp am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr o firma 2 zile cu 2 zile adica 2 zile sunt la munca ... Dani1993 Dani1993 Lucrez intr o firma 2 zile cu 2 zile adica 2 zile sunt la munca 13 ore pe zi și 2 zile am liber.Din care 1 singur weeknd pe luna îl am liber.Cand îmi iau ... (vezi toată discuția)