avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contravaloare produs in urma negatiei de service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contravaloare produs in urma negatiei de service

Buna ziua! Mi s-a eliberat ,,negatie de service" la un smartphone (era in perioada de garantie) de catre <Depanero> firma de service pt. electronice. Trimitand negatia la vanzator, mi-au raspuns ca nu mai au produsul pe stoc, oferindu-mi un alt model al brandului respectiv, mai nou, dar mi-au evaluat telefonul meu, la 1030 lei (eu am platit 1440), si sa platesc diferenta, specificand ca, citez: ,,a suferit o devalorizare tehnica normala si are astazi un pret de piata de aprox. 1030 lei, fiind evaluat ca medie dupa valorile modelelor ............". Este legal ? Daca solicit returnarea banilor care suma sunt indreptatit s-o recuperez ? Modelul care mi-l ofera vanzatorul este mai scump cu 220 lei fata de alti distribuitori. Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Negatie de service- ce sumă se rambursează pe produs ? bragadireanumarius bragadireanumarius Buna ziua! Pentru un smartphone, in perioada de garantie, firma de service mi-a dat negatie de service.Trimitand negatia la vanzator, mi-au raspuns ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Calculator refurbished cumparat online LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat:In urma cu un an am cumparat, online, un calculator reconditionat cu o garantie de 3 ani, cu suma ... (vezi toată discuția)
Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)