avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Negatie de service- ce sumă se rambursează pe produs ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Negatie de service- ce sumă se rambursează pe produs ?

Buna ziua! Pentru un smartphone, in perioada de garantie, firma de service mi-a dat negatie de service.Trimitand negatia la vanzator, mi-au raspuns ca nu mai au produsul pe stoc, oferindu-mi un alt model al brandului respectiv, dar mi-au evaluat telefonul meu, la 1030 lei (eu am platit 1440), si sa platesc diferenta, dânșii specificând că, citez: ,,a suferit o devalorizare tehnica normala si are astazi un pret de piata de aprox. 1030 lei, fiind evaluat ca medie dupa valorile modelelor ............". Este legal ? Daca solicit returnarea banilor care suma sunt indreptatit s-o recuperez ? Modelul care mi-l oferă vanzatorul este mai scump cu 220 leila ei, față de alti distribuitori, deci, pot să-l cumpăr din alt loc, cu banii recuperați (1030 lei) ? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Contravaloare produs in urma negatiei de service bragadireanumarius bragadireanumarius Buna ziua! Mi s-a eliberat ,,negatie de service\" la un smartphone (era in perioada de garantie) de catre <Depanero> firma de service pt. electronice. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am comandat de la souqeshop doua boxe jrh dp-284 ... BV73 BV73 Buna Ziua ! Am comandat de la SouqeShop doua boxe jrh dp-284 si am constatat la functionare doua defecte o boxa usor crapata la difuzor si cealalta defect la ... (vezi toată discuția)
Calculator refurbished cumparat online LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat:In urma cu un an am cumparat, online, un calculator reconditionat cu o garantie de 3 ani, cu suma ... (vezi toată discuția)