As dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie daca vreau sa vand, prin intermediul firmei, miere cu nuci ( nu neaparat prelucrate sau procesate, ci la borcan, amestecate pur si simplu). Faceti va rog referire si la aspecte precum, eticheta, borcan, etc...
Mentionez ca nu sunt producator de miere, ci o pot achizitiona de la producatori autorizati. Multumesc!
Care este obiectul de activitate al firmei, in principal? Daca aveti in portofoliu si dreptul de achizitii de genul celui mentionat si de vanzare, atunci nu va trebuie niciun fel de autorizatii.
Din cate stiu eu orice firma care activeaza in industria alimentara (incluzand procesare, ambalare, mixare, preparare) trebuie sa aiba licenta de fabricatie eliberata de Ministerul Agriculturii. Aceasta presupune intocmirea unei documentatii, luarea autorizatiei sanitar veterinare-implementarea sistemului HACCP. Referitor a etichetare exista legislatie specifica, din pacae nu va pot ajuta cu nr de legi ca n-am mai studiat de mult subiectul acesta.