avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Overdraft bancă
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Overdraft bancă

Am iesit la pensie in iulie 2016, avand o descoperire de card,banca ablocat cardul,mentionind ca trebuie sa platesc toata suma sau in rate cu o dobanda de25%. Prima pensie mi-a venit in decembrie,am fost la 4 agentii incercand sa ajung la o intelegere,mi s-a spus ca îi depasesc problema si sa iau legatura cu banca telefonic.
Am depus o sesizare pentru a explica modalitatea de calcul adobânzi dacă această descoperire de salariu o transform in credit.
Sunt sunat de la bancă in fiecare zi, pentru a le plătii decoperirea.Le-am spus ca astept raspunsul prin posta asa cum sa stabilit la depunerea sesizarii.Continund sa sune zilnic stresându-mă, încearcă să mă intimideze și îmi solicită de fiecare dată CNP.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:26, 16 Ianuarie 2017
Unde ati depus sesizarea?
Sesizarea a fost depusă la o sucursală a băncii și a fost trimisă și prin email băncii.
Contactati (cel putin si telefonic) sediul central al bancii, cu mentionarea detaliilor pe care le-ati trecut aici.
i-am contactat telefonic, dar ca să vorbesc cu un operator mi s-a cerut CNP și nu am vrut să îl dau prin telefon.
Cum daca nu o puteti plati pe toata o data, trebuie sa platiti in rate, intelegerea pt rate nu o sa o puteti semna la tel.
mergeti si discutati la banca.
Iar cnp-ul de ce sa nu il dati prin telefon ? Nu aveti niciun motiv, banca e operator de date cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de bun simt fata de client alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!zilele trecute am fost la o sucursala [Editat - a unei banci] pt.a lua o adresa de inchidere a contului de card.(necesara pt a-mi lua banii de la o ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
bancomat defect/ pensie blocata Ana49 Ana49 Buna ziua! In data de 17.07.2015, ora 21 am vrut sa scot pensia de la bancomatul din incinta CEC Bank Bt sediul central si dupa ce am facut toate ... (vezi toată discuția)