Am iesit la pensie in iulie 2016, avand o descoperire de card,banca ablocat cardul,mentionind ca trebuie sa platesc toata suma sau in rate cu o dobanda de25%. Prima pensie mi-a venit in decembrie,am fost la 4 agentii incercand sa ajung la o intelegere,mi s-a spus ca îi depasesc problema si sa iau legatura cu banca telefonic.
Am depus o sesizare pentru a explica modalitatea de calcul adobânzi dacă această descoperire de salariu o transform in credit.
Sunt sunat de la bancă in fiecare zi, pentru a le plătii decoperirea.Le-am spus ca astept raspunsul prin posta asa cum sa stabilit la depunerea sesizarii.Continund sa sune zilnic stresându-mă, încearcă să mă intimideze și îmi solicită de fiecare dată CNP.
Cum daca nu o puteti plati pe toata o data, trebuie sa platiti in rate, intelegerea pt rate nu o sa o puteti semna la tel.
mergeti si discutati la banca.
Iar cnp-ul de ce sa nu il dati prin telefon ? Nu aveti niciun motiv, banca e operator de date cu caracter personal.
Card euroline
sabou
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat:
am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)