avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare pamant

Buna ziua!

Au trecut 20 de ani de cand bunicii mei au murit. In tot acest timp, urmasii lor nu au dezbatut mostenirea si nici nu s-au comportat ca proprietari.

Acte nu mai sunt.

Eu, in calitate de nepoata, vreau sa recuperez munca bunicilor mei.

Am putut sa fac rost doar de niste copii din cadastru conforme cu originalul de la primaria comunei.
Actele figureaza din anii 1945.

Mai pot recupera acele pamanturi, in conditiile in care am doar aceste acte de la registru agricol?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nistor3 , utilizator 23:07, 13 Ianuarie 2017
Buna seara,
A formulat cineva cerere de retrocedare a terenurilor?
Nu. Practic acum este un teren parasit acolo, iar cei de la primarie mi-au spus ca nu mai este lege pentru retrocedari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren, nu sunt proprietar vlad237 vlad237 Am intampinat si eu o problema. Bunicul meu ( decedat), a primit de la primarie in anul 1961 un teren pentru folosinta...dar fara sa il puna in posesie cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale viobarbu viobarbu Buna ziua! In anul 1940 strabunicul meu si fratele dumnealui au fost improprietariti de catre stat cu teren agricol, fiind orfani. Acest teren era intr-un ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)