avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 161 din 2006 actualizata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 161 din 2006 actualizata

Buna ziua,
Ma intereseaza Art 8 ( Contraventii si cuantumul amenzilor) privind fapta prevazuta la litera D.
Toti inspectorii dau amenzi de 10000 lei pt acest lucru, eu nu am gasit in legislatie acest maxim . Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 14 Ianuarie 2017
HG 161/2006 este abrogata de la 01.08.2011 odata cu intrarea in vigoare a HG 500/2011.

HG 500/2011
art.9
(1) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru fiecare persoană identificată că prestează activitate fără transmiterea datelor în registrul privat/public, conform prevederilor art. 4 alin. (1) lit. a) şi art. 4^1 alin. (2) lit. a).
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca sor_ile sor_ile Buna ziua ! Fac contabilitate primara de cateva luni pentru o firma de fast food dar inca nu mi-au facut contract de munca. Intrebarea mea este: daca vine ... (vezi toată discuția)
Amenda itm constructie in regie proprie contiflam contiflam Buna seara In data de 05 11 2014 în timpul turnării centurilor la o construcție in regie proprie , persoana fizica, hop ITM în curte la noi. La turnare ... (vezi toată discuția)
Peroada de munca de dinaintea contractului taedith taedith Buna.am o intrebare. am inceput sa lucrez la o firma din 6 februarie dar contractul sa facut incepand cu data de 21 februarie.ieri sau dat salariile si eu am ... (vezi toată discuția)