avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salar

Cat este voie sa I se opreasca din salar unei persoane?
Cel mai recent răspuns: Ingrid1976 , utilizator 19:44, 14 Ianuarie 2017
1/3 din salariu in cazul unei popriri, pana la 1/2 din salariu in cazul a 2 sau mai multe popriri.
Persoana pt care intreb are un salar net de 2650 lei si avea pe statul de plata o rata de 878 de lei apoi I-a venit prima poprire care a fost in suma de 879 de lei, iar mai apoi I-a mai venit a doua poprire pe salar si I s-a calculat la 520 lei.ceea ce inseamna mult peste jumatate.este corect ce s-a facut?si daca nu ce poate face?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensie ContSters174553 ContSters174553 buna ziua!am incheiat un contract la o cooperativa de credit,unde coplatitori sunt socrii mei si girant un amic.deoarece nu am mai putut plati ratele au pus ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Popriri pe salariu, cand am rate olimpiams olimpiams Am o nelamurire: angajatorul a castigat procesul, trebuie sa-i dam inapoi banii ce ni i-a dat cu titlu de stimulente, prime. Creanta mea e certa, lichida, ... (vezi toată discuția)