avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dosarul de reabilitare si presedintele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dosarul de reabilitare si presedintele blocului

Buna seara , pot cere informatii despre stadiul in care se afla dosarul de reabilitare ? Cui?
Dna administratora spune ca s-a intocmit insa domnul presedintele a insistat sa il depuna dumnealui, moment din care nu se mai stie nimic . Domnul presedinte avand firma de constructii , banuiesc ca nu este foarte interesat in a-l depune .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 07:39, 15 Ianuarie 2017
Puteti solicita informatii presedintelui sau primariei.

Mai mult, daca va uitati in legislatie o sa vedeti ca as. prop. a fost nevoita sa discute si sa aprobe intocmirea acestui dosar de reabilitare si delegarea presedintelui as. prop. sa va reprezinte interesele in aceasta afacere.
Asadar, discutati cu presedintele si eventual la primarie, la biroul care se ocupa de reabilitari, sa vedeti soarta dosarului asociatiei dvs.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere uriase ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Va rog sa imi ma indrumati si pe mine sa rezolv cumva cu costul intretinerii ca cee ce e afisat mu poate exista.Am un apartment de doua camere si ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Obligatiile presedintelui in reabilitare termica mikifulgutz mikifulgutz Va rog lamuriti-ma: am urmat toti pasii, de la depunerea dosarului pentru reabilitarea termica a blocului pana acum, cand, semnand ultimele documente, mi s-a ... (vezi toată discuția)