avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament prima casa

Pot vinde un apartament "achizitionat" prin prima casa chiar daca nu au trecut 5 ani de la semnarea contractului?
Cel mai recent răspuns: ewe , utilizator 20:27, 12 Iunie 2017
Daca prin clauzele contractuale vi se interzice acest lucru , atunci nu puteti sa-l instrainati ( legal ) .
Si eu sunt interesat de aceasta situatie, dar daca se face rambursarea anticipata a creditului, dupa doi ani, tot nu se poate vinde apartamentul dupa ridicarea ipotecii ?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cumparat prin prima casa AlexandruSandu AlexandruSandu Buna Ziua, Ati putea, va rog sa imi spuneti daca pot sa vand un apartament achizitionat prin programul prima casa (2010) dupa un an de la cumparare. Din ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa, dupa achitare integrala!!! ContSters357754 ContSters357754 Buna ziua, Am un apartament de 2 camere achizitionat in mai 2013 prin programul prima casa, iar in prezent am toti banii prin care pot achita acest imobil. ... (vezi toată discuția)