avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 100 de ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

100 de ani

Bună ziua! Nu ştiu dacă am intrat unde trebuie pentru această întrebare dar nu ştiu unde să apelez.
O am pe străbunica mea care în februarie va împlini frumoasa vârstă de 100 de ani. Am auzit că se dau 10.000 de lei, dar nu ştiu unde să apelez. Am fost la primărie şi ni s-a spus că nu se dau de la ei că nu ştiu nimic despre asta. Vreau să ştiu şi eu unde trebuie să merg? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Preda Adelina , utilizator 17:19, 15 Ianuarie 2017
Se pare ca nu exista o lege de acest gen, ci acordarea unei sume la implinirea varstei de 100 de ani se aproba de catre consiliul local, acesta din urma neavand insa vreo obligatie de a emite o hotarare in acest sens.

Am înțeles! Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie la varsta de 100 ani adelinaene adelinaene Buna ziua. Bunicul meu implineste venerabila varsta de peste 100 de ani.Foarte multa lume imi spune ca exista o lege sau hotarare care specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Drept civil-mostenitori,drept de proprietate buna ziua,am nevoie de un raspuns si de o indrumare in acelasi ... magda100000000000000000000 magda100000000000000000000 Buna ziua,am nevoie de un raspuns si de o indrumare in acelasi timp,suntem intr-un proces cu o vecina,aceasta vecina s-a judecata mai intai cu consiliul local ... (vezi toată discuția)
Revenirea la locul de munca magutza magutza Buna seara, in urma cu 1 an si 8 luni am fost nevoita sa imi dau demisia urmand sa nasc in luna respectiva, pentru ca nu aveam minim 1 an de cand eram ... (vezi toată discuția)