avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor mama iresponsabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor mama iresponsabila

Buna,sunt casatorit de 5ani avem un baietel de 3 ani sotia mai are un baiat care are 12 ani din prima casatorie.
Eu am o garsoniera de 28 mp a venit la mine acum 6ani cu tot cu copil. Pe scurt, de un an de zile a inceput sa ma insele cu diversi barbati, in total au fost 4 dar sa culcat numai cu 2.de fiecare data cand am prins-o a recunoscut tot adevarul bineinteles dupa un scandal mare facut de mine si aratandui dovezile in fata pt ca altfel nu recunostea nici moarta,ii dadeam cate o palma maxim doua de nervi dupa care o trimiteam acasa la mama ei si dupa o zi maxim 2 se intorcea la mine ca sa o iert ca nu stie ce a fost cu ea ca nu mai face. Asa a facut cam o data la trei luni si aceeiasi poveste scandal ceaarta o palma doua, acasa si dupaia se intorcea la mine si isi cerea iertare si o primeam... Ultima oara a fost acum o saptamana ea era sch2 eu de noapte si a iesit de 2 ori in doua nopti o data a ajuns la 1noaptea acasa o data la 2 noaptea acasa.mentionez ca a lasat copii singuri in casa de de la 10 noaptea pana l 2.30 noaptea. Problema e ca baiatul cel de 3 ani asta vara a avut o convulsie urata de l-am dus cu salvarea la spital si acuma trebuie supravegheat tot timpul pt ca daca mai face o convulsie si nu i se administreaza medicamentele in cateva minute poate sa ramana cu sechele pe creier doamne fereste, ea era prin boscheti in masina la unu si nu ia pasat de copil.Treaba e ca vreau sa divortez, am inregistrari audio CARE DOVEDESC ca ma inseala, a zis ca nu ma iubit nicidata deaia a facut-o ,abia acum dupa ce am prins-o ultima oara a recunoscut totul. Mentionez ca la fiecare cearta dupa ce se intorcea acasa am abuzat de ea sexual(asa era in mintea mea sa ma razbun)o zi maxim 2 dupaia reveneam la normal. In ultimul an au fost multe certuri si scandaluri din cauza barbatiilor ei si din cauza geloziei mele (recunosc) As putea castiga custodia copilului avand in vedere faptul ca ea de 2ani jumate urmeaza un tratament psihiatric a fost si de doua ori internata la psihiatrie eu consider ca nu mai judeca normal, ea sta acum la mama ei cu fratele ei au un apartament mic max.de 35mp si cu baiatul cel mic de 3ani ,pe cel mare de 12ani a scapat de ei la trimis la mama fostului ei sot si ii plateste ea pensie alimentara. Eu iam oferit totul;locuinta mobilata utilata ,masina am plimbat-o peste tot in tara, am avut grija de ea de copilul ei care avea 6ani cand a venit la mine, plus ca atunci cand a venit la mine a venit cu o plasa de medicamente si o plasa de haine. Mentionez ca ia cate 5 pastile pe zi COAXIL SI ALPRAZOLAM care au efecte adverse grave si cred ca nu mai este in deplinatatea facultatiilor mintale. Ultima oara a plecat de acasa fara sa imi zica.A luat si copilul. Ma sunat si a zis ca vrea sa divorteze Pot sa fac reclamatie la politie pt parasire de domiciliu?,ma ajuta la proces? Am uitat,unul dintre cei care ma inselat era un prieten de al meu foarte bun, eu am angajato unde lucram impreuna la aceiasi firma pe schimburi diferite si cel cu care ma inselat ultima oara e mai mic cu 17 ani ca ea a iesit cu el din prima zi in care la intalnit. iam zis ca o fac de ras ca o sa povestesc pe facebook -ul ei tot ce a facut DAR A ZIS NU II PASA ca rade lumea numai de mine. Eu am 43ani ea 37.AJUTATIMA, nu stiu cum sa fac.Mie imi pasa acum numai de copil,nu as vrea sa ramana la ea.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2017
lucaremus, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:37, 18 Ianuarie 2017
Deschideţi acţiune de divorţ , cereţi autoritatea părintească unică asupra copilului şi pensie alimentară din partea mamei. Depuneţi dovezi că doamna urmează tratament psihiatric de mulţi ani şi că a neglijat copilul - martori, înscrisuri. Părăsirea domiciliul conjugal împreună cu copilul nu o afectează, adică nu contează în proces.
În schimb, dvs. recunoaşteţi că aţi pălmuit-o - dacă are martori sau înregistrări cu violenţa dvs., pierdeţi, cu toate păcatele mamei.
Dacă mama a neglijat copilul aveți șanse la obținerea copilului însă va trebui sa dovediți în instanta pe baza de probe tot ce susțineți.
Contează foarte mult și condițiile locative.
Dacă ați agresat doar mama ați avea șanse sa obțineți copilul dar depinde de multe lucruri la un proces...
Nu prea semănați niciunul cu Maica Tereza.
Așa încât, mira-m-aș să stabilească instanța vreo autoritate părintească exclusivă, dar cu neputință firește că nu e.

Ce vreți de fapt? Stabilirea locuinței copilului la dvs.
Locuința s-ar putea stabili la dvs. indiferent dacă autoritatea parintească (sau custodia, după cum ii place lumii s-o numească) este comună sau exclusivă. Nu confundați cele două aspecte.

Și, apropo de lume („că râde lumea” )... sau, mai bine zis, de nesuferita teroare care face pe om sclavul părerilor altuia: aveți grijă pe ce vă concentrați.
Este adevărat că ați scris „mie îmi pasă acum numai de copil”. Dar ați scris asta după vreo 35 de rânduri în care ... nevasta v-a ocupat întreg orizontul gândurilor. În stilul acesta nu veți fi convingător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu soție cu tratament psihiatric și adultera lucaremus lucaremus Soția mea este sub tratament psihiatric de 2ani avem un copil de 3ani este și adultera ma înșelat de câteva ori plus câteva mesaje ca a neglijat copilul ... (vezi toată discuția)
Am fost in concubinaj cu o fata si m-am trezit cu un copil ... Paul Londra Paul Londra Buna ziua. Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare si programul de vizitarte al minorului catalin380 catalin380 Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)