Soția mea este sub tratament psihiatric de 2ani avem un copil de 3ani este și adultera ma înșelat de câteva ori plus câteva mesaje ca a neglijat copilul la lăsat în casa singur cu băiatul ei din prima căsătorie de 12ani a venit la 2noaptea acasa eu fiind schimb 3 mia recunoscut în fata ca nu mai ma iubește, am dovezi doar audio i-am ascultat telefonul plus ca sa culcat cu un prieten de al meu care a zis ca o sa îmi vina ca martor. Și ea vrea sa divortam. Am vreo șansă să obțin custodia copilului? Băiatul de 3ani a avut o convulsie grava asta vara de lam dus cu salvarea la spital și de aceea nu trebuie lăsat singur trebuie supravegheat pt ca la a doua convulsie ar putea sa rămână cu sechele dacă nu îi administram în câteva minute ceva medicamente.
În funcție de probe, puteți să obțineți ca autoritatea părintească să se exercite exclusiv de către dvs. Este importantă determinarea stării mamei din punct de vedere psihic și al capacității de supraveghere a copilului. Sunt mai multe aspecte și probe pe care instanța de judecată le va analiza.
Interventie moderator
@lucaremus, nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, toate intrebarile privind aceeasi problema, se pun in acelasi topic !