avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara. intreb asta pentru ca nu cunosc aceste lucruri
Eu impreuna cu fosta Iubita" nu suntem casatoriti" Pentru infidelitatea Femei
avem un copil impreuna iar ea ma inselat timp de 2,5 ani.. acum nu stiu daca acest copil este al meu sau nu pentru ca ea sa culcat cu mai multe persoane si am Dovezi atat audio Vocea ei cand imi recunoaste, atat si video unde locuieste ea si felul in care este tratat copilul" se fumeaza langa copil se bea langa ea si multa nepasare din partea mamei"
exista daca copilul este al meu ca eu sa pot loa custodia pentru ca am conditi bune pentru a putea creste copilul, ? iar ea ma tot amentita ca imi da foc la casa daca nu ii platesc, ma ameninta Cu diferiti dubiosi , de fiecare data ! exista sa pot loa copilul sa il cresc fara sa platesc pensia alimentara , si daca pot sa ii cer daune morale pentru amenintari, si pentru multe altele ce mia facut ea ?

Iar aici aveti atasata o convorbire cu mama copilului chiar nu pot sa cred daca statul ma va obliga sa platesc pentru asa femeie
Beata,fumeaza langa copil si ce educatie ii poate da ea copilului Doar ascultati
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2017
alin_stefan23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:44, 6 Februarie 2017
Puteti formula o cerere la instnata de judecata prin care sa solicitati stabilirea domiciliului copilului la dvs. si obligarea mamei la plata unei pensii alimentare in favoarea minorului.
Custodie exclusiva nu cred ca este posibil sa obtineti. Regula este ca autoritatea parinteasca sa se exercite in comun de catre ambii parinti. Instnata acorda custodia exclusiva in situatia in care prezenta unuia dintre parinti in viata minorului reprezinta un real pericol pentru acesta.
Argumentele aratate apreciez ca sunt suficient de relevante si intemeiate astfel incat sa determine admiterea unei astfel de cereri de care instanta de judecata.
Formulați o acțiune și cereți ca locuința copilului sa fie stabilită la dvs. Problema este că dvs aveți suspiciuni privind paternitatea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil minor la mijloc: cât contează, în obținerea custodiei copilului, infidelitatea unuia dintre soți? GeorgeRF GeorgeRF Un cuplu are un copil de 4 ani și după cinci ani de relație vor să divorțeze. De un an nu mai stau sub același acoperiș. Intre timp femeia și-a găsit ... (vezi toată discuția)
Custodia fiului Maria_Dany26 Maria_Dany26 Buna ziua, am si eu o situatie la care mi-as dori sa primesc un raspuns. Am trait cu sotul meu 3 ani in care si-a cam batut joc de mine, vorbea urit, petrecea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul unui divort se accepta ... Iulia E Iulia E Buna ziua! As dori sa stiu daca in cazul unui divort se accepta in instanta inregistrari audio facute cu telefonul mobil. De asemenea, daca sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)