avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa cetateniei romane in cazul vanzarii unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa cetateniei romane in cazul vanzarii unui imobil

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu numarul legii, articol, etc. pentru situatia cand un cetatean strain care detine in proprietate un imobil in Romania, doreste sa-l instraineze si are nevoie de un reprezentant fiscal.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare liliana v liliana v in caz de vanzare cumparare a unui imobil unde exista un drept de folosinta spacial pe teren, ce se intampla cu terenul? (vezi toată discuția)
Impozit majorat persoana fizica nerezidenta Lilianahd Lilianahd Buna ziua, Sotul meu, cetatean strain fara domiciliu sau resedinta in Romania, are 3 proprietati in tara, dobandite primele doua in 2006 iar ultima in 2009, ... (vezi toată discuția)
Proprietate provenita prin mostenire Mr. Smith Mr. Smith Howdy! Sunt un oarecare cetatean roman, care are domiciliul stabil intr-un alt colt al lumii. Prin decesul bunicilor mei, am intrat in posesia unui apartament ... (vezi toată discuția)